34769
Brak okładki
Pozostałe zbiory
W koszyku
Przedstawiono w sposób syntetyczny i kompletny główne kierunki badań i najważniejsze osiągnięcia we współczesnej biotechnologii żywności, m.in. : otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów w przemyśle mleczarskim, spirytusowym, owocowo-warzywnym i mięsnym ; zagadnienia związane z technologiami fermentacyjnymi ; stosowanie biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności ; problemy związane z biotechnologią ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów...
Status dostępności:
Wypożyczalnia Zaniemyśl
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6 KP (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej